Min Nya HÅRFÄRG :)





Detta är min nya hårfärg, det var inte det enklaste att gå från RIKTIGT SVARTHÅRIG till denna färg. Det blev som sagt 6 blekningar och en kastanjfärg sen blidde det den här färgen. Inte riktigt som jag hade tänkt mig men är hyfsat nöjd. Färgen är lite ljusare i verkligheten än på bild... Känner mig lite mer somrig nu med denna färg. Sen har jag fuskat mig till en brunare hud :) Så det känns riktigt bra nu faktiskt. Känner mig inte lika blek som innan, känns också konstigt att gå förbi speglar nu för man är inte så van att se den spegelbilden som dyker upp :)

Nej nu måste jag duscha sen ska jag åka iväg och shoppa lite...

Vad ska ni hitta på en dag som denna?

Shopping = En bra dag :)

Sitter i sängen och planerar dagens inköp. Ska till Ikea och Factory Outlet för att köpa presenter. Shoppade lite igår, Y var så söööt och beställde lite grejer åt mig från Asos.







Sen  fick jag en plånbok också, hittar ingen bild på den nu. . .  Allt gick på 1053:- med frakt.. Suuuuperbilligt. Längtar verkligen tills paketet kommer hem. Fick även hem lite annat smått och gott som jag beställt från Ellos och H&M, bland annat en jeansjacka. Den var jättefin. I ellospaketet fick jag även med en goodiebag med en Cosmopolitan, ett nagellack, läppglans och läppstift från IsaDora. Så denna dagen har varit bra :)
Nej nu ska jag försöka ladda upp bilderna på mig och min nya hårfärg. Har haft lite problem med att ladda upp bilder...

Ha det bra så länge!

Shoppa & Färgat Håret

Nu ska jag till stan och möta Jens! Wiiihooo, här ska det shoppas. Undrar vad han tycker om min nya hårfärg. Efter 6 blekningsmedel och 1 hårfärg har jag äntligen blivit ljus.. Får lägga upp bilder sen. Måste skynda mig nu! Nu ska jag SHOPPA :)

Shopping & Kan inte sova

Sitter hemma hos Y och har ingeting att göra. Somnade på soffan och blev väckt av att han ville att jag skulle lägga mig inne hos honom och rätt var det är så börjar han toksnarka så jag gick ut till datorn och satte mig :) Kunde helt enkelt inte somna om. Imorgon eller idag blir det ju (00.03) så ska jag träffa Jens för en liten shoppingrunda nere på stan. Han ville ha lite sällskap när han ska leta efter lite t-shirtar osv. Själv ska jag in och köpa en jacka på Gina så varför inte :) Köpte en jättesöt klänning på Gina häromdagen, föll för den direkt. Den var mycket finare på än när den hängde på galgen.

Nej nu ska jag kolla runt lite på Internet och sen ska jag försöka sova igen :) God natt alla därute :)

Hej allesammans!

Hej! Sitter i lunchrummet och har precis ätit en stooor knäckemacka med ost och smörgåsgurka. MUMS! Jobbar ända till sju ikväll. Det ser jag inte fram emot. Blev inget inlägg igår, jag och Y var ute och letade present till våran vän som fyller år nu i april. Vi åkte hemifrån 11 och kom hem ca halv nio. Det var en lång dag och vi hittade faktiskt ingenting. Nu har vi beställt hem massa grejer från nätet. Tror han kommer bli rätt så nöjd :) Nej nu måste jag in och jobba men vi hörs sen när jag kommer hem.

Ni måste se den!

God eftermiddag allesammans! :) Sitter hemma hos Y och smaskar på Ben & Jerry´s glass, Bohemian Raspberry. Min favorit :)
 

Y är på jobbet så jag passar på att äta upp all glass. När han kommer hem så ska vi åka och handla hem lite mat plus lite mer smaskens. Ska köpa lite jordgubbar, kiwi, melon, choklad och sen ska jag ev laga lite god oxfilé gryta till honom.
Vet inte vad som väntar i kväll. Känner mig fortfarande lite febrig så vi får se.

En Shopoholics Bekännelser var jättebra. Absolut sevärd. Ni måste sen den iaf. Synd att man inte lärde sig något av filmen, det första man gjorde var att gå in på Gina Tricot och leta efter en klänning. Som tur var hittade jag inte den, tråkigt men jag sparade lite pengar iaf :)

Köpte dock två jättefina tunikor tidigare på dagen.. Älskar dom!

Vad ska ni göra en lördag som denna?

Premiären & Myshelg



Sitter i lunchrummet nu och är helt slut. Har jobbat hela veckan med hög feber, förkyld och ont i halsen. Nu tycker jag faktiskt synd om mig själv. Efter jobbet ska jag och Y ut och käka och sen ska jag se premiären av En Shopoholics Bekännelser. HÄRLIGT! Det ska bli en riktigt glassarhelg. Äta gott, ligga framför tv:n och bara ta det lugnt.

Tack Alla för Era bra tips om aktiviteterna till min vän som fyller år. Har kommit på vad vi ska göra nu och det kommer bli toppen. Vet inte om jag vågar skriva vad vi hittat på om han skulle ha vägarna förbi min blogg :)

Nej nu måste jag in och jobba igen men vi hörrs ikväll. Skriver ett inlägg om filmen när jag kommer hem till Y.

MER TIPS?

Har precis kommit hem från jobbet. Vilken hektisk dag det har varit. Såg att Ni varit så snälla mot mig och gett mig lite idéer, vad gulliga ni är.
HAR NI MER TIPS NI VILL GE MIG SKRIV NER DOM BARA! Vill verkligen att detta ska bli jättebra. Vet heller inte vad vi ska köpa. Han köper alla sina kläder på typ Marc o polo och såna butiker, är rädd att han bli missnöjd om jag köper en tröja som han kanske inte alls tycker om. Vad kan man annars hitta på? Får kolla runt lite, känner mig lite piggare idag.

HJÄLP MIG!

Hej allesammans! Det är så att jag är i desperat behov av HJÄLP! Det är så att jag ska anordna något till en killkompis som fyller 28 år nu i april. Har kollat runt lite på olika saker men vill ha lite mer alternativ att välja på. Brukar vanligtvis ha en massa idéer men nu är det helt tomt i skallen. Skulle verkligen vara jätte TACKSAM om ni ville hjälpa mig med detta. En hel lördag och vi kommer vara ca 8 - 10 personer på detta. Det kommer hållas i GBG! Så om ni har tips, skriv ner dom bara.

Tack på förhand alla! :)

Kram kram

Listen To This!







 



 Hej allesammans! Det blev sent igår så jag hann inte skriva något tyvärr. Lägger upp två YT klipp så ni får se vilka det var som vi såg. Det är ju inte alla som vet vilka Dia Psalma är. Låten Emelie är suuuuper. Tycker om texten och den andra låten lever jag efter. Den texten är JAG! :) Den sista låten "Balladen Om Lilla Elsa" är hemsk (texten alltså) men en bra låt ändå. Lyssna vet jag...

Har jobbat idag, vaknade med världens värk i halsen och en rinnande näsa. Uss! Så nu har man fått flunsan :( Det var en bra helg iaf. Skönt att komma bort lite. Det var bra drag i konserten. Hade inte så stora förväntningar på dom överhuvudtaget men det va nog bra det. Det blev kanon.
Har varit och shoppat lite med mamma idag. Hon har saknat att åka och shoppa med mig. Lilla mamma.
Nej nu ska jag läsa en bok som jag köpte idag på rean
"Alla var där"

Någon som läst den? Är den bra?

Reseblogg 1

Hej allesammans. Hehe, reseblogg, låter som vi är på väg till Mallis eller nåt. Nu är vi framme i Kristianstad iaf. Skulle ha bloggat i bilen men vårat trådlösa nätverk funkade inte så nu använder jag hotellets.
Har varit och käkat lite mat och kollade vart Dia Psalma skulle spela. Precis när vi kommer stiger dom ut bussen så jag passade på att ta ett litet papparazzi foto :)


I Jönköping


Jag i bilen
                             

Y mumsar på glass


Dia Psalma



Nu ligger vi i sängen och ska snart duscha sen är det faktiskt dags att röra sig till lokalen där dom spelar. Spännande.
Vill se melodifestivalen också men det går tyvärr inte att göra båda... Heja H.E.A.T. förresten :)

Skriver sen när vi kommer hem igen... Ha en fortsatt bra kväll.

Shoppat igen

Hej igen. Har gjort om min blogg lite, fick lite tid över innan jag ska gå och jobba. Dum som jag är går jag in på http://www.nelly.com/ och hittar dessa underbara skor. Självklart kunde jag inte låta bli att beställa dom så nu kommer dom inom en snar framtid komma hem till mig :)
Dom kostar 399:- och finns även i svart!



Nej nu ska jag sminka mig och sen gå och jobba. Kram på Er!



Packar & Förvirrad

Är alldeles svettig, springer runt i lägenheten och försöker desperat hitta kläder att packa ner till helgen. Jag och Y drar iväg till Kristianstad imorgon och det ända jag vet att jag ska ha med mig är mina nya skor som inhandlades för några dagar sen (bild finns längre ner på sidan). Det ska bli riktigt skönt att komma iväg ett tag. Även om det menas med att sitta i en bil i över 6 timmar. Det kommer bli bra öndå, det blir shopping på vägen och jag har dessutom överfört lite låtar till mitt usbminne så det kommer poppas ordentligt på vägen ner :)

Men vad i hela friden ska jag ta med mig då. Ska ju bara vara där lördag och söndag... Måste iaf hoppa in i duschen nu och fixa håret, ska börja jobba vid tre.

Måste ner och köpa lite frukost till imorgonbitti också och en tidning som jag måste ha med mig i bilen...

Ni får en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare!



Att Shoppa !







Dessa plagg är det som jag måste stanna och köpa på vägen till Kristianstad. Älskar verkligen klänningen högst upp, den kommer vara underbar till vår och sommar. Skärpet kommer passa jättebra till en klänning som jag har och den längst ner kommer vara fantastisk i sommar.
Hoppas jag hittar alla grejer.
Håller tummarna. Nej nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla lite på Tv.

God natt allesammans!



Shopping & Minisemester :)

Ligger i soffan och kollar på ett plastikkirurgiprogram. Hatar när man får se hur dom skär i huden :( Blää.
Längtar tills på lördag. Nu är det bara ett femtimmars arbetspass imorgon sen packa lite sen på lördag bär det av till Kristianstad :)
För att döda romantiken lite tar jag med mig datorn :) Måste ju skriva och visa hur vi har det. . . Det är tyvärr en lång bilresa, sex och en halvtimme tar det. Måste köpa med mig en tidning och lite dricka.
Måste dock svänga förbi en Gina Tricot på ditvägen. Måste ha en klänning därifrån. Den är så fantastiskt fin. Köpte en klänning från H&M som kom hem idag, den motsvarade inte alls mina förväntningar så den skickas tillbaka. Tråkigt.

Nej nu ska jag jobba lite, har en förmåga att ta med mig arbete hem :(

Hörs lite senare!


Restylane & Tatuering

Nu har jag bestämt mig. Jag ska boka tid för att fylla mina läppar. Iaf min överläpp. Har funderat på detta i många år och har äntligen tagit ett beslut. Anledningen till att jag inte gjort det tidigare är för att jag är livrädd för sprutor. Men gör jag inte detta nu så kommer det aldrig bli av. Det ska bli så jäkla skönt att kunna le utan att hålla handen för munnen. Jag har verkligen jättekomplex för mina läppar.
Kostar 3000:- och ska ringa strandkliniken imorgon och höra om dom har några tider.

Ska också tatuera mig :) Ska ringa Jörgen idag. En jätteduktig tatuerare som arbetat på många olika ställen i världen. Ska bli spännande. Får se om han har en tid snart. Vill verkligen göra det, NU! :)

Ligger i sängen idag igen. Har varit sängliggande i flera dagar. Jäkla smärta som aldrig försvinner. Nej nu ska jag försöka städa lite.



Helgen kommer bli underbar



Hehe, har legat i sängen hela dagen. Är helt slut. I helgen ska jag och Y till Kristianstad och bo på ett fyrstjärnigt hotell, äta god mat och på kvällen ska vi se Dia Psalma. Ska bli roligt faktiskt. Har lyssnat på dom ett antal gånger i mitt liv så att se dom live ska bli spännande. Skönt att komma bort lite.

Känns skönt att ha en kille som gillar att hitta på saker hela tiden. Jag är en person som aldrig kan sitta still, måste hela tiden göra saker. Vi går ofta på bio, åker till Göteborg, shoppar. Nu ska vi till Kristianstad, snart ska vi se Jeff Dunham :) Ska snart till Göteborg igen. Det är kul faktiskt.

Nej nu ska jag vila lite till. Hörs senare!



Längtar



Åhh vad jag längtar till den 8 april. Då ska jag och Y gå på Jeff Dunham :) Nu måste tiden gå lite snabbare. Det ska verkligen bli superhäftigt att se han live. Han är ju galet duktig.



Rosa Badrum







Här är mitt nya rosa badrum. Blir lite frustrerad för jag får inga riktigt bra bilder på hur det egentligen har blivit. Det är MYCKET mysigare i verkligheten. Är jättenöjd.

Är hemma från jobbet idag. Värken har fortfarande inte släppt. Hatar verkligen att vara hemma från jobbet. Det ända positiva är att jag kan uppdatera bloggen mera nu :)
 


Shoppat & Bio

Är hemma från Kista nu. Har varit på bio och kollat på filmen TAKEN! Verkligen en superbra film, precis som jag trodde från början. Absolut sevärd. Y har hittat en ny snubbe att dyrka. Innan var det bara Bruce Willis :) Nu är det Liam Neeson, hehe. . . 

Badrummet är omgjort också. Ska vara sjuk oftare, då händer det saker. Blev verkligen helt annorlunda. Ska visa bilder sen. Blev mycket finare än på bilden i förra inlägget.

Är dock inte klar ännu. Ska köpa en ny rosa toasits imorgon :)

Har egentligen aldrig varit något för rosa i inredning i hemmet, bara acessoarer och kläder men det här blev faktiskt riktigt mysigt och fint. Till och med Y tyckte att det var mysigt.

Köpte skitsnygga skor idag på DinSko.




Är verkligen mycket snyggare i verkligheten. Sen blev det ju som sagt en hel del till hemmet också. Mycket rosa :)
Nu ska vi kolla på ännu en film så vi hörs imorgon gott folk.



Ny Rosa Inredning - Badrummet



Ska göra om mitt badrum, hade tänkt mig lite såhär :) Gud så fint. Bara längtar tills jag får åka och shoppa allting, har redan gjort en liten lista på vad som ska inhandlas :) Jag älskar rosa så det kommer bli en hel del rosa. Kommer även köpa lite guldiga saker, har redan nu ett duschdraperi i guld. Superfint. VILL ÅKA NU!

LÄNGTAR!



Grattis Gumman



Idag fyller min favorittjej 20 år. Grattis gumman. Hoppas du får en jättebra födelsedag. 20 år, du är inte stor du tjejen:) Tyvärr kan jag inte fira henne idag pga att jag fortfarande har jätteont och knappt kan gå. Ska hitta på något annat bra åt henne sen :)

GRATTIS IGEN EMMA! :)



Akuten Nästa

God eftermiddag allihopa. Sitter i sängen och bara lider. Har inte kunnat uppdaterat igår eller imorse för att jag har haft så ont. Nu har det gått så långt att jag funderar på att åka in till akuten. Jag kan knappt gå från sängen till toan eller köket för den delen som bara ligger 6 steg från sängen.
Är så rädd för att åka in för jag vill verkligen inte höra svaret på vad det kan vara.

Nej nog snackat om det. Idag kommer Y till mig och det blir en lugn kväll. Imorgon ska jag förmodligen på bio, ska kolla på Taken. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon för jag måste se den här.



För att se trailer http://www.sf.se/filmer/film?filmid=11009863

Den här filmen verkar verkligen skitbra.



Rosa väska med rosetter? :)

Åhh så mätt jag är. Ligger i sängen nu med Y och bara jäser. Hur ska jag klara av att komma upp ur sängen?
 
Har varit en riktig skitdag på jobbet idag. Hos en del människor står det inte riktigt rätt till. Har fått 3 utskällningar idag varav en kastade pengarna på mig och bad mig hålla käften. Det finns så muntra människor i denna underbara värld :)
Känns som jag behöver köpa något roligt för att bli glad nu :) Har spanat in ett jättefint rosa passfodral som jag vill ha nu när jag ska ut och semestra. Måste också köpa mig en ny resväska. En rosa förstås :) Tänk en rosa resväska med rosetter, det är Pernilla det :) Herregud så fint det skulle vara.
Vet någon om en sån existerar så hör av er :) Skulle grina av lycka.

Vi hörs lite senare, ska göra ett försök att komma upp ur sängen nu och ta en dusch!



Wiihooo - Semestern Nästan BESTÄMD :)











Tror nästan att jag och Y har bestämt när det kommer till semester i sommar. Kommer förmodligen bli Djerba, Tunisien. Ett femstjärnigt hotell, Radisson SAS Resort & Thalasso Djerba!
Åh här kommer jag kunna koppla av med spa och bad samt massor av shopping :)
Verkar faktiskt helt underbart här. Nu längtar jag som en tok till sommaren . . .



Bröllopstips - Brudklänning



Bröllopsresor



Har precis kommit hem från jobbet och idag köpte jag med mig denna tidning hem. Allt om Bröllopsresor. Älskar verkligen deras tidningar. Så nu ska jag läsa tidningen, laga lite lunch och sen kommer jag in här på bloggen igen. Känns som en bra idé.

Hörs sen!



Bröllopsmässa

Har precis kommit hem från jobbet, eller precis det var väl en halvtimme sen. Kändes som en evighet idag och imorgon öppnar jag igen. Kunde lika gärna ha stannat på jobbet :)
Idag har jag och Y varit på brollopsmässa. Tog med lite broschyrer hem. Hittade en supercool sak som jag vill ha på mitt bröllop. Istället för att man kanske ger vanliga chokladpraliner till sina gäster så fanns det praliner med foto, jättehäftiga :)

Sen åkte jag och Y till Barkarby för att köpa högtalare till mobilen och en ny datorväska till min bärbara dator. EN ROSA :) Wiihoo.

Nu ska jag ordna lite saker innan det är dags att sova. Ha det bra allesammans!