Dagens Vill Ha!



Tänk dig denna klädsel på Jeff Dunham ikväll... Enkel och vårig. Älskar verkligen armbandet.
Testa du också. www.polyvore.com

ÄNTLIGEN - Jeff Dunham

ÄNTLIGEN har denna dag kommit. Som jag och Y har längtat. Ikväll ska vi få se JEFF DUNHAM. Hoppas att Y vet vart han har lagt biljetterna, vore ju tragiskt om dom skulle vara borta :) Så Y jobbar bara till 14.00 idag och när han kommer hem ska vi käka lite mat och sen åka.




LÄNGTAR också massor till GBG. Nästa fredag åker vi ner och hälsar på några vänner samt firar en kompis till oss. Känner att jag är i stort behov av att komma iväg ett tag. Varje gång jag umgås med alla dom så blir jag jätteglad. Dom är fantastiska människor.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen men vi hörs innan jag åker!

Finns det någon mer där ute som ska se Jeff Dunham?


Bröllopsmagasinet & Vårvädret fortsätter

Men vad jag ÄLSKAR detta underbara väder vi har idag... :) Helt underbart. Känner att man blir på mycket bättre humör när det är sol ute och dom fina vårskorna och klänningarna åker på :)
Ska snart åka till Y för imorgon är det ÄNTLIGEN dags för JEFF DUNHAM & CO. Finally.

Nej nu ska jag packa ner lite saker som jag måste ha med mig.  Självklart följer Bröllopsmagasinet med mig på bussen. Älskar denna tidning där det finns massvis med tips och idéer.

Bild av tidskriften

 Jag får skriva mer sen när jag kommer fram till Y. Vet dock inte vad som hänt med honom idag, fått massor av sms och tydligen ska jag få ett bad upptappat när jag kommer dit med jordgubbar och lagad mat. Har jag varit så snäll? Hehe, tydligen.. Hörs senare..

Vad ska ni göra en fin dag som denna?




Snart är det ÄNTLIGEN dags :)



Åh nu är det inte långt kvar tills jag och Y och några vänner ska åka och se Jeff Dunham & Co live. På onsdag närmare bestämt. Som jag längtat. Kan inte beskriva med ord hur roligt det ska bli att få se han live med PEANUT :)
Har väntat ända sen Januari på detta.

Ska snart hoppa in i duschen, ska börja jobba vid 15.30. Sen efter jobbet åker jag till Y och det kommer bli en lugn helg, måste spara pengar nu när vi ska åka ner till Göteborg snart och fira vår vän :) Allt är fixat till hans födelsedag nu iaf. Alla presenter är klara och det är bara lite små saker som ska fixas.
Har köpt så mycket fina kläder på sistone att jag inte alls vet vad jag ska ta med mig. Har därför bestämt att det blir två resväskor som får följa med
så får jag helt enkelt bestämma mig där nere när det väl är dags att hitta på saker.
Låter inte det som en helt underbart bra idé?

Nej nu måste jag fixa mig lite men jag skriver nog ett inlägg när jag kommer fram till Y.

Ha det bra alla.

Vad ska ni göra en fantastisk fredag som denna?

HEJ ALLESAMMANS! :) (från jobbet)

Hej! Sitter i lunchrummet och nästan halvsover. Blev inga inlägg igår för jag fick följa med mamma till akuten. Läkarna hade opererat fel så hon hade fått en infektion. Inte roligt, hon har ju en sjukdom som gör att hennes immunförsvar är jättedåligt så alla små infektioner kan bli stora för henne. Så det blev väldigt sent för mig igår.

Slutar klockan 19.00 idag och då ska jag hem och städa. Ser jag inte fram emot. Nej nu måste jag in och jobba men vi hörs senare ikväll..

Förresten, hur har eran dag varit?