Våra tatueringar & Film

Har precis kollat på Camp Rock med P. Älskar verkligen den filmen. Det är nog 22:a gången jag ser den... Låtarna är hela underbara... Hehe... Har precis smort in mig i brun utan sol igen och håller nu tummarna för att det blir sol i morgon så jag kan sola och få en fin brun färg.. Jag är nog vitast i Sverige så jag måste ha brun utan sol innan :)

P ligger i sängen och vilar... Ska se filmen 21 i kväll. Den är superbra....Har lite halv nytagna bilder på mig och P samt våra tatueringar vi gjort tillsammans :)



Tatueringarna står för våra smeknamn för varandra samt ett evighetstecken under med datumen vi blev tillsammans :)



Nej nu måste jag försöka torka lite... Är lite småkladdig av all lotion... Hörs senare...

Puss på pannan :)

HJÄRNSKAKNING & SAMBO

Sitter i soffan och kollar på O.C. Jag och P har ett marathon :) hehe. Just nu är han ute med hans vovve Dixie och jag har precis lagt i en ny färg i håret. Får se hur det blir.
Det har varit en konstig dag idag... Igår fick jag åka in på sjukhus för jag svimmade i badrummet in i tvättmaskin och fick hjärnskakning. Fick vara där i några timmar. Så jag har sovit i tre timmar och funderar nu allvarligt om jag ska tvätta ur färgen och hoppa ner i sängen. Måste dock vänta på P så jag får en godnattpuss innan jag lägger mig :) nutti nutt... hehe

Om jag känner mig piggare imorgon så ska vi åka och shoppa lite. Sen ska jag fixa mina naglar också. HÄRLIGT. Saknar mina långa naglar... Hoppas verkligen färgen blir bra nu... HÖSTBRUN heter färgen, lite rödbrun färg. Tror det kan bli fint.

JO en sak till innan jag avslutar detta inlägg, jag har blivit SAMBO :) Wiihooo....