SHOPPINGDAG :)


Nu har jag haft en riktig shoppingdag. Kom hem alldeles nyss, åkte härifrån vi kvart i tolv.  Över 7 timmar alltså. Köpte en hel del faktiskt. Blev följande;
- Jacka
- Örhängen
- Rosa topp
- Korall färgad topp med rosett
- Plädar till Y
- Underkläder
- Väska
- Parfym

Kommer bilder på allt sen, så jättenöjd :) Nu ska jag och Y åka till mig och kolla på film. Så nu väntar en timmes bilresa :)

Hörs när jag kommer hem!


Bada & Shoppa

Sitter hemma hos min baby nu. Blev bjuden på kinamat. Han håller på att tappar upp ett bad till mig nu med jordgubbsskum :) Härligt. Nu ska jag koppla av.
Sen ska jag kolla på film :) Har blivit endel filmer på sistone.

Imorgon ska jag träffa mitt ex och se hur han har det efter the break up. Han har köpt en lägenhet, måste ju se hur den ser ut. Sen ska jag shoppa. Måste till New Yorker och kolla efter en topp som jag såg i Västerås. Vill verkligen ha den. Sen har jag lite rabattcheckar på MQ som jag måste utnyttja.

Nej nu ska jag bada!



Dagens Shopping & Vill Ha







Blev lite shopping idag också. Detta är från nelly.se
Åh längtar tills de kommer. Den sista klänningen hade jag inte råd med just nu. Det får bli imorgon vid löning :)

Åh en kompis till mig ska till USA i april och då ska hon shoppa på forever21. Ska skicka med pengar till henne så får hon handla hem massor. Har skrivit ut bilder och anteckningar på vad jag vill ha :) Gud vad roligt. Längtar verkligen.



SKITFILM & SLAPPARDAG

Hej hej! Kör en riktigt SLAPPARDAG idag :) Var och köpte lite mer filmer. Såg precis Hottie And The Nottie. Vilken sugig film. Inte bra alls. Vet inte vilken jag ska se nu. Ska bara laga lite mat först. Ska göra pannbiff, klyftpotatis och grönpepparsås :) Köpt hem lite godis också. Vilken fantastisk dag :)

Ska fixa lite mer bloggen senare. Göra om den lite.

Hörs sen!



Semester HJÄLP



Jag är så fruktansvärt  livrädd för att flyga och nu vill Yacine att vi ska semestra för första gången tillsammans i sommar. Vi har pratat lite om dessa 3 ställena. OM vi åker till Tunisien ville han åka till Hammamet och jag skulle nog vilja åka till Sharm El Sheik i Egypten men Dubai verkar ju ganska häftigt.

Har Ni varit på dessa ställen, vad kan ni rekommendera mig? Vad tror ni är bäst?



Bröllopskoordinator



Jaha då var man äntligen hemma, skönt :) Slutade ett idag och så är jag ledig imorgin, härligt! 

Håller på att kolla runt lite på Internet. Har bestämt mig för att starta eget nu. Som bröllopskoordinator. Jag har viljan och intresset för att kunna bli en bra sådan. Dessutom har jag bra kontakter och genom mig kommer man kunna få tillgång till en bra makeup-artist, fotograf, catering m.m.
Det här är ett stort steg men det ska bli fruktansvärt roligt. Har velat arbeta som detta sen jag var 11.

Kommer ibörjan arbeta gratis med mindre projekt för att få referenser. Är det något ni vill ha hjälp med eller ha lite tips är det bara att maila mig [email protected]
Kan vara en möhippa, om ni ska vara gäst på ett bröllop eller om ni helt enkelt ska gifta Er. Bring it on :)

Ska duscha nu. Hörs senare!



Shoppa & Jobbar

Hej allihopa. Är på jobbet nu. VILL VERKLIGEN INTE JOBBA IDAG :( En positiv sak iaf är att jag precis hämtat ut ett presentkort på H&M värde 700:- tack vare denna fantastiska sida http://www.gratisrefill.se/recruit/26852/ Wiiihooo, på tisdag blir det shopping. Nästa gång ska jag nog ta på Vero Moda, har hittat en skitsnygg jacka där.

Hörs efter jobbet.




Ny Design!

Äntligen har jag fått tillbaka Photoshop på min dator. Vilken lättnad. Nu kan jag börja fixa min blogg på riktigt. Här kommer en enkel design så länge. Hinner inte göra så mycket mer med tanke på att jag ska börja jobba snart.

Ha det bra så länge.



BRÖLLOP



Denna bild får avsluta dagen :) Fy fan vad hemskt om något sånt här skulle hända :( Hehe! Lite roligt är det faktiskt.



Min Kisse & Marängsviss :)



Har haft många som frågat hur en perserkatt ser ut och hur min lilla kisse ser ut. Här kommer en bild. Visst är han väl världens sötaste :)

Har precis kommit hem från jobbet. Gick ganska fort idag tack och lov. Nu blir det marängsviss och lite film...



Igår var ingen lyckad dag :)

God morgon allesammans :) NU har Pernilla vaknat.
Vilken dag det var igår. Super struligt på jobbet. Jobbade mellan 10 - 19 och fick för mig att jag skulle överraska min sötis som bor en timme bort med buss. Hade köpt med mig bakelser, kakor, ett kort och lite småsaker för att vi skulle ha det lite mysigt. Ringde honom när jag var lite mer en halvvägs framme och sen kom han och hämta mig. Trodde att han skulle bli jätteglad men han hade så himla ont i huvudet så han var inte så social. När vi väl kommer hem till honom fastnar jag framför Fashion TV :) Sen skulle vi bada, jag lägger mig och han får ett telefonsamtal. Jag tröttnar och säger att vi kan ta en dusch istället, efter ca fem minuter så blir jag skit yr så jag får lägga mig i soffan. Sen somnar jag :)
Han väcker mig efter ca 1 timme och säger att jag ska lägga mig i sängen istället, springer dit och somnar igen. Han frågar om han ska låta datorn stå på och jag svarar att jag måste blogga. Somnar igen :) Han vaknar mitt i natten av att jag tokskrattar. Drömmen var skitkul :)

Sen vet jag bara att jag fick en puss vid halv sju imorse för han ska till jobbet. Vilken dag alltså. Här har man trott att det skulle bli värsta mysdagen.

Får se om det blir bättre idag. Idag kanske vi ska gå på bio.

Vad ska ni göra idag?

SHOPPA & BRÖLLOPSTIPS

Har precis kommit hem från jobbet. Guuuud vad trött jag är. Usch! Ska laga lite mat snart. Känner också att jag måste shoppa lite. Är så sugen på att köpa något fint. Har hittat fina smycken på Mihi. Ska kolla runt lite sen.

Har det hänt något roligt för Er idag?


PS: För er som ska på bröllop eller är rent av ska gifta Er kommer jag tipsa om lite presenter till brudparet. Ska själv på bröllop snart så det kommer lite lägligt.

Presentkort? :)

Bli medlem i http://www.gratisrefill.se/recruit/26852/ vet ja. Superenkelt att få presentkort till tex H&M :)


Dagens Shopping



Dagens köp från Nelly. En suuuupersöt klänning från CREAM. Den kostar 749:- Kunde verkligen inte hålla mig. Den kommer vara superfin i sommar :) Wiiihooo!

Ny rosa mobil



Nu har jag äntligen fått min fina nya rosa mobil. Min samsung touchwiz :) En superbra telefon. Jag är så glad.

Bilder från Alla hjärtans dag


Jag utanför New Yorker där det blev lite shopping :)


Shopping i Västerås


Vi i hissen på väg till spat som låg på 27:e våningen


Kvällens snacks :)


"Tack älskling" för att du bjöd mig på denna fantastiska helg :)

Vi hade verkligen det jättemysigt. Kom till Västerås vid ca 12.30 och då gick vi runt på stan och shoppade. Blev bland annat en supersnygg jacka från New Yorker.
Åt lite lunch och sedan checkade vi in på hotell Plaza. Kollade runt i hotellet, högt som tusan. Tur att vi bodde på sjunde våningen, mer hade jag aldrig klarat av. . .  Tog en dusch och sedan skulle vi ut och käka. Typiskt så hade vi ju inte bokat bord, vi tänkte att någon restaurang måste ju ha ledigt men NEJ. Vi fick käka kebab på Saffets :) Men romantiskt var det iaf. Vi var nästan ensamma där och dom släckte ner ljuset i rummet och satte på fin musik :) hehe.
Sen gick vi tillbaka till hotellet där vi öppnade upp champagnen och käkade lite jordgubbar. Kollade faktiskt också på melodifestivalen. Heja HEAT!
Sen tog vi ett bad med en badbomb som färgade vattnet rosa :) Pratade lite och åt ännu mer gott.
Det var en jättebra alla hjärtans dag.

Hur firade ni alla hjärtans dag?

Skräck & Njutning :)

Hej allesammans! Nu är det bara 1 timme och 45 minuter kvar av mitt arbetspass sen är det MYSHELG. Härligt. Idag ska ju jag och Yacine gå på premiären av den nyinspelade Fredag den 13:e. Kommer helt ärligt att få panik. Skräckfilmer är ingen höjdare alltså :) Sen ska jag fixa mina naglar.

Imorgon ska jag och Yacine åka och bo på hotell med ett alla hjärtans dag paket. Lite champagne, bubbelbad och annat i en lyxig svit. Ser verkligen fram emot det.

Vad händer för Er i helgen?

Förlovningsringana



Bild från www.vigselbutiken.se

Här är förlovningsringen jag vill ha, den med den lilla diamanten. Enkel och jättefin. Var bara tvungen att visa den för Er :)

Har varit rikitgt svårt att komma in blogg idag. Därför är detta mitt första inlägg för dagen. Supertråkigt faktiskt. Har jobbat till 17 idag och sen kom Yacine hit och då åt vi pizza :) Mumsit. Annars har det inte hänt något spännande.


Har ni haft en bra dag?

Allt Om Bröllop

Hej allesammans! NU är det Top Model. Ska bli roligt att se, undrar vem som vinner. Vem vill ni ska vinna? Gud vilken slappardag det här har varit.

Beställde en prenumeration från tidningskungen idag. 3 nummer av Allt Om Bröllop. Mycket billigare än i butik. Funderar på om jag ska ta en till prenumeration när jag ändå är i gång. Tänkte att jag skulle ta CHIC. Får se hur jag gör. Det är ju betydligt mycket billigare än att köpa lösnummer när jag ändå köper tidningen jämt.

- - - - - - - - > Tidningskungen´s Hemsida < - - - - - - - -

BRÖLLOPSKLÄNNINGEN !


Bild från www.parisette.se

Gjorde ett inlägg tidigare om min bröllopsklänning som jag ska köpa. Bilden bara försvann så jag lägger upp den igen. Vet att det är många som frågat efter den :)  HERE IT IS!

Den är helt fantastisk!

Premiär för; Fredag den 13:e



http://www.fridaythe13thfilmen.se

fredag den 13 februari ska jag och Yacine gå på premiären av den nyinspelade fredag den 13:e.
Jag HATAR verkligen skräckfilmer, jag blir knäpp av att se såna men vad gör man inte för dom man älskar. Hade hellre sett att han gick med några av hans vänner :) Hehe.

Snart är det helg, då får jag åka till Västerås med min sötis. Längtar verkligen jättemycket.

Känsliga läsare varnas :)

Godmorgon allesammans! :) Är ledig idag, helt otroligt vad skönt det känns. Blev dock väckt av min kära Yacine imorse så det blev ingen sovmorgon för mig idag.

Gårdagen var ingen bra dag för mig. Blev inte så många inlägg som ni märkte. Först var jag ju hos kirurgen på återbesök av mitt knä. När jag gjorde operationen förut så verkade det inte så allvarligt. Han sa att han tog bort lite småsaker bara. Mitt knä är ju helt förstört. Jag har en spricka över hela mitt ledband, min minisk på sidan och ledbandet på insidan av knät har blivit krossat. När dom  blev krossade så krossades en del av brosket så det blev småbitar som flöt runt vid knät och det var det som gjorde att jag hade så ont.  Det var några saker till men det kommer jag inte ihåg..
Så det dom måste göra nu är ytterligare en operation. Dom måste borra sönder mitt ledband så det blir ett hål för sen blir det en blödning underifrån som sedan kommer upp i hålet och fyller ut det, sen bildas en vävnad runt om ledbandet. Här ska fan inte borras någonting. Jag grinar alltså :(

Sen iaf åkte ju jag till Kista för att hämta mobilen som dom hade lovat mig, tror ni att den fanns? NEJ! Så himla tråkigt. Hade sett fram emot det.
Vi får väl se om denna dag blir något bättre.

Vad händer för Er idag?

NERVÖS

Sitter i lunchrummet nu igen :) Idag jobbar jag bara till halv ett sen ska jag till kirurgmottagningen. Är så jäkla nervös. Vill inte att det ska vara något fel på mitt knä men jag vet att det är det tyvärr.

Jaha, idag ska jag också få min fina mobil. Ska bli roligt. ska också få träffa Yacine. Lika roligt varje gång. Saknar honom jättemycket. Vill bara ha en stooor KRAM.

Efter mitt inlägg om möhippan igår har det rasat in mail till mig, kul! :) Jag ska försöka hjälpa Er alla. hörs senare idag.

Längtar och Godnatt



Denna bild får avsluta denna bloggdag. Det här är mobilen som jag ska köpa imorgon. Samsung Touchwiz. Så fin.
Nej nu är det Godnatt och Sovgott för min del. Är helt slut. Ännu en arbetsdag imorgon och ett läkarbesök som jag fruktar :(

Ha en fortsatt bra kväll. Hörs imorgon.

MÖHIPPAN

En läsare ville att jag skulle ge henne lite tips på vad man kan göra på en möhippa som ligger 100 mil från där hon bor.

Dåså Malin, då ska vi se vad jag kan ha hittat på! :) Det här var verkligen en utmaning. Hade det varit i Sverige hade det varit jätteenkelt men i Norge där jag har varit en gång. Ja vi får se om du blir något klokare på dom här tipsen.

Atlanterhavsparken har lokaler till både mindre och större sällskap. Dom anordnar även events och överraskningar. Det är typ som skansen.

http://www.62.no/ är ett företag som anordnar events. Jättehäftiga havssafarin med racerbåt och där får man uppleva valar, pingviner och andra djur på nära håll. Dom har även tillgång till bra restauranger m.m. Absolut värt en titt på deras sida.

http://www.sponland.no/ är en fotostudio där ni kan ha en photoshoot. Dom är duktiga som jobbar där så det kan bli en rolig upplevelse.

http://www.heroyfritidsbad.no/ är badanläggning där man både kan ha superkul samt varva ner. Ni kanske kan avluta eller börja dagen där. Dom har bubbelpool och en avslappningsavdelning. Värt en titt.

Andra länkar där du själv kan kolla runt lite efter tips
http://www.guidetoaalesund.no/ , http://www.visitalesund.com 

Låt brudgummen leta efter bruden och bruden efter brudgummen. Självklart försöker ni göra det
svårt för dem att hitta varandra.
Varför inte avsluta kvällen tillsammans?

Låt bruden och brudgummen måla av varandra, utan att dom vet om det såklart och ge sedan tavlorna till dom i present.
Det brukar uppskattas mycket.

E-POSTEN SOM KOM FEL  Låt ett mejl vandra fram och tillbaka mellan alla som ska anordna möhippan eller svensexan. I mejlet låtsas ni spåna på idéer, den ena galnare än den andra, blanda med halvseriösa förslag för trovärdighetens skull
Låt detta pågå i några dagar. Sedan får den som i gänget är erkänt mest otekniske "råka" skicka mejlet vidare till offret.
Sedan ringer denne i all hast till offret och berättar att han klantat till det rejält och råkat skicka ett mejl som han/hon måste kasta och absolut inte får läsa, och lova att inte säga något till de andra. Nu har offret garanterat något att läsa och frukta.

INLINES-CHOCK  När ni kidnappat ert "offer" så får hon/han sätta på sig ett par inlines och lite skyddsutrustning och en ögonbindel. Fäst sedan ett långt rep runt magen och knyt sedan den andra änden i en bil.
Det viktiga är att repet är helt av på ett ställe utan att offret ser eller vet om det. Ta sedan av ögonbindeln på offret och förbered men lite taktiksnack "böj knäna i kurvorna", "det är lättare än vad du tror", osv. Bilen kör iväg ganska snabbt, offret ser repet börja röra sig allt snabbare framför sig.
När rycket ska komma så går repet av (vid en preparerad skarv som endast sitter ihop med en bit tejp eller en sytråd). Offret kan pusta ut... Nu är det bara resten av dagen kvar!

Hoppas du fick lite tips Malin och är det något annat är det bara att höra av dig.

Lycka till!

Bloggberoende :)

Hej allesammans. Kunde inte vänta tills jag kommer hem så jag sitter återigen i lunchrummet och nu äter jag kycklingkorv med vildris. Jättegott. Jag äter inte fläskkött så det blir ofta kycklingkorv. Det är också mycket godare och mycket smalare. Det rekommenderar jag :)

Jaha idag händer det inte så mycket. Ska lägga mig i ett varmt bad när jag kommer hem. Städa lite. Annars blir det ganska lugnt. Imorgon jobbar jag till 13.00 sen ska jag till kirurgmottganingen och kolla mitt knä som jag opererade innan jul. Är rädd för att det måste fixas igen. Det låser sig hela tiden. Jätteobehagligt.
Det blir säkert bra. Ska också till Kista och skaffa min nya mobil. Spännande!

Nej nu måste jag äta.Hörs sen!

Längtar och längtar :)

Sitter i lunchrummet nu och äter päron, mums :) Kommer bli en lååång dag på jobbet idag. Mycket att göra. Vet inte hur jag ska hinna med allt.
Det ända jag har i huvudet är Yacine och en JÄTTE längtan till helgen. Ska bli så himla mysigt att bo på hotell och ha det helt underbart. Dricka champagne och bada tillsammans. Åhhh så mysigt.

Nej nu måste jag in och jobba igen men vi hörs när jag slutar vid 19.00 :)

En Dag i Kista :)


Emma i bilen :)


Me!


Vi i bilen :)


Yacine & Emma utanför H&M, jätteroade :) Turist Pernilla i farten :)


Emma inne på cubus, köpte en fin lila topp

Ja då har man varit i Kista idag då. Blev ingen shopping för min del och ingen ny mobil heller. Ska åka och köpa ny mobil på tisdag för den jag vill ha var slut. TYPISKT! Kollade iaf på Yes Man och den var bra faktiskt.
Yacine har precis åkt hem, så nu sitter jag ensam i sängen och bloggar och ska snart krypa ner under täcket och sova lite. Imorgon är det ännu en arbetsdag.

Hur har eran dag varit?

SHOPPA & BIO



Snart ska jag, Yacine och Emma åka och kolla på Yes Man i Kista. Har tänkt att se den sen den hade biopremiär men det har helt enkelt inte blivit av. Ska också shoppa lite tänkte jag. Måste också gå in i trebutiken och förlänga mitt abbonnemang och byta mobil. Kan bli en intressant dag det här. Vill verkligen ha en ny väska. Skulle behöva nya byxor också, Får se hur det hela slutar.

Har ni sett Yes Man? Är den bra?

GIGOLO

Hej allesammans! :) Har precis spelat några runder YATZY med Yacine :) Hehe. Jag vann alla! YES! Han är lite smågrining nu :)
Vi hade tänkt ha en filmkväll ikväll, ska snart sätta på Gladiator och sen ska vi se Deuce Bigalow, European Gigolo. Den är lite rolig faktiskt.

Har varit en lugn dag, käkat pizza med Yacine och Emma. Tagit ett skönt bad med massssor av skum :)

Nej nu måste jag umgås lite med Yacine. Hörs imorgon!

Kärlek på Alla Hjärtans Dag!







Nu är det bestämnt vad jag och Yacine ska göra på Alla hjärtans dag. Vi ska bo på First Hotel Plaza i Västerås. I rummet ingår bastu, badkar, badrockar, frukt, champagne, choklad,badbomb och frukostbuffé. Gud så härligt ,att bara komma bort och få ta det lugnt. Känns som det behövs. Kommer verkligen bli jätteromantiskt ju :)

Idag ska jag och Yacine gå på bio förmodligen, kanske gluttar lite på melodifestivalen också. Man vet aldrig. Bara ta det lugnt, äta god mat och mysa.

Vad ska ni hitta på idag? Händer det något roligt?

BRÖLLOPSFRÅGOR

Det är visst många som kommer ihåg mig och många har skickat mail till mig. Många har ställt frågor om bröllop. Möhippetips, gåvor, klädsel osv. Jag ska försöka svara på så många frågor jag kan.
Kul att ni hör av er med frågor, det är alltid välkommet. Ska ev jobba som bröllopskoordinator i sommar så är det fler därute som vill ha tips eller råd om allt som rör bröllop är det bara att höra av er.

Jeff Dunham !



Åh den 8/4 ska jag och Yacine gå på Jeff Dunham´s show. Faaan vad häftigt. Det var min alla hjärtans
dag present till Yacine. Kunde inte hålla mig att ge den, visste att han skulle bli superglad. Har dock lite annat han ska få också. Det kommer bli något man kommer minnas i hela sitt liv. Vi är BEROENDE av Jeff Dunham och Peanut är superskön :) Hehe.
Nu är Yacine på väg till mig, blir en lugn fredag, lite filmtittande kanske.

Vad ska ni ha för er en fredag som denna?

ROMANTIK

Nu är det inte långt kvar till alla hjärtans dag, bara 8 dagar kvar. Härligt. Känns lite tråkigt för min pojkvän hade bokat en helg på Åland för oss två i en svit men det dök upp lite grejer så han var tvungen att avboka denna fantastiska resa. Jättetråkigt verkligen. Nu ska vi bestämma något annat som vi ska göra.

Är det någon som har ett förslag på något mysigt hotell eller liknande till alla hjärtans dag? Ni kanske själva har bott på ett fint ställe som ni vill tipsa om. Skulle vara tacksam för eran hjälp?

I´m Back!

Jaha då var man igång med bloggandet igen. Som jag saknat det. Ligger hemma i sängen och är magsjuk. Inte den roligaste dagen. Känns dock skönt att få vila upp sig lite.

Känns lite halv pirrigt att vara här igen. Då jag slutade blogga hade jag ca 5000 besökare per dag, hur kommer det bli nu tro? Känns skönt att börja om på nytt. Hela mitt liv har börjat om känns det som.
Efter ett förhållande på lite mer än sju år tog slut i september, känns konstigt. Har dock träffat en fantastisk kille nu.
Träffade honom precis efter att jag och C gick ifrån varandra, så det är ett halvår då ungefär, Gud vad tiden går fort.

Ni som inte vet vem jag är så kan jag ju berätta lite om mig själv. Jag är en 23 årig tjej, som skriver om sitt INTE så glamourösa liv. Gillar dock att unna mig en nagelförlängning då och då och ÄLSKAR att shoppa. Det kommer ni att märka. Skriver om min dröm att arbeta som bröllopskoordinator som jag ska utbilda mig till i vår/sommar. Älskar film och musik. Annars bor jag för nuvarande efter ett sprucket förhållande i en etta med världens bästa perserkille KINAI. En helt underbar liten kisse. Arbetar just nu på Ica som avdelningsansvarig. Trivs som fisken i vattnet men mina drömmar säger åt mig att satsa på en karriär som event/bröllops koordinator.

Är som sagt 23 år gammal och håller fortfarande på med mitt körkort men nu är jag inte långt ifrån målet. Har varit jäkligt lat bara. Kan köra bil och tror att jag skulle klara det ganska fort bara jag tar för mig och det är det jag börjat göra nu, äntligen :)

Jag hälsar gamla som nya läsare välkomna och hoppas att ni kommer tillbaka.

Om det finns någon vänlig själ därute som vill hjälpa mig med en design, säg bara till. Tar emot all hjälp jag kan få. Vill verkligen komma tillbaka till denna fantastiska bloggvärld igen :)